Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Vám opravdu záleží na tom aby komunisti dodržovali svoje ideje?

0 0
možnosti
IN

Odpovím Vám jako nestraník, ale lecos jsem prožila. Také nejsem politik, ale myslím, že opravdu je trochu tristní a nepochopitelné, proč s.Filip a jeho soukmenovci podporují oligarchu. Domnívám se však, že tak činí diplomaticky jako politici, protože víc jim vadí ostatní pravicové strany a jejich snahy, než právě vláda Babišova. Jinak nemají moc na výběr, ztrácejí stejně historicky svoje přívržence. V opozici by měli malý vliv. Chtějí zabezpečit alespoň trochu sociální podmínky pro občany.

A současné době to vypadá jakoby ideově protikladný kapitalismus a socialismus se vlivem Bruselu přibližoval. Nebo se mýlím ? Domnívám se, že v budoucnu se budou měnit soupeři státních velmocí, ekonomicky vzrůstá Čína, kde panuje zvlášní komunistický "kočkopes" , ale všichni s ní chtějí navázat dobré obchodní kontakty.

1 0
možnosti
Foto

Ale největšími zrádci jsou ti, co jsou v KSČ(M) a podnikají, takže vykořisťují podřízené (dělníky). R^

5 0
možnosti
Foto

Pak ovšem prvním zrádcem byl Engels a druhým Lenin, který přijal dědictví po nějakém fabrikantovi.

0 0
možnosti
Foto

Karma, ale poslanci za KSČM už mají to poslancování čistě jako zdroj příjmů. Na komunistické ideály a své staré voliče kašlou.:-)

6 0
možnosti
PS

P31e74t62r 39S64k21á28c98e70l

19. 1. 2019 23:42

Zradili i V.I.Lenina - ten ve svém jednom díle sdělil, že funkcionář strany musí být honorován jako poslední dělník ve společnosti. Proto, aby byl revoluční, aby společnost tlačil vpřed. Už vidím, jak poslanci KSČM odmítnou plat, který doposud berou a chtějí jen průměrnou mzdu 30 tis. Kč za měsíc. Holt v politice již zásady neplatí.

Nejsem závistiví, ale odměna za práci by měla být adekvátní výkonu. Jednoduché počty - od roku 1990 dodnes je 28 let, při měsíční mzdě 60 tis. Kč, za rok 720 tis. Kč, za deset let......to máme naráz milionářů i mezi komunisty, kteří proti nim bojují. Jak úsměvné...

0 0
možnosti
OK

O26t33a 56K38i81n62c

20. 1. 2019 0:21

To už zradil i ten, který s tím přišel - určitě Uljanov nebyl honorován méně než poslední dělník, takže to byl opět jeho blábol.

2 0
možnosti
LC

Kurňa, to je dojemná starost o komanče. Přece tím, že nedělají komunistickou politiku, přicházejí o své voliče. A vám to vadí. Rozum se mně hrbí.

1 1
možnosti
AR

A právě pro ty své ideje úspěšně pomalu a jistě vymírají!!

1 0
možnosti
PK

Odpověď je jednoduchá - koho jiného by měla dnešní KSČM ve své situaci podpořit?

Kdo zastává více levicovější politiku - mzdy, důchody ...

4 0
možnosti
DR

Velmi úsměvný blog. Ovšem vzhledem k tomu že předsedu Filipa nikdo z diskutujících nejspíš na té cestě nedoprovází, takže ztěžka může někdo vědět jestli se před něčím plazí nebo zachraňuje, tak nebude lepší se ho dotázat přímo po jeho návratu? ;-)

1 4
možnosti
PD

Nakonec ikdyby činil oboje, obětavě tak jistě činí jen ve prospěch svých voličů, takový je to dobrák - opravdu tam jel za svoje úspory? To by byl další důkaz jeho filantropie.:-))

4 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

8 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1555x
48let, zaměstnanec a otec dvou dětí.