Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma ! Ale nejste původní. Již před rokem 89 komunisté na zahraničních služebních cestách část diet odevzdávali straně rodné. Komunista přeci nemůže všechno "prožrat" , část musí odevzdat výše postaveným soudruhům.

Takže - dispilinovaní soudruzi důchodci to pochopí.;-D

4 0
možnosti

Jistě jste to prodiskutoval se svými nejbližšími i s širší rodinou a máte spočítáno, o kolik peněz by vaše rodina přišla, kdyby se váš návrh realizoval.

A jen pro upřesnění. Jste ochoten činit rozdíl nezi těmi, kteří ukončili členství v KSČ v roce 1968 popřípadě dříve (např. Miloš Zeman) nebo je budete házet do jednoho pytle s těmi, kteří dělali kariéru v době té "tuhé normalizace" jak se někdy říká, a stranickou legitimaci odložili až na jaře 1990.

Pokud byste chtěl razit zásadu "jednou komunista vždycky komunista" musela by vámi navrhovanou daň platit i ta nejzuřivější komunistobijkyně paní Zdena Mašínová mladší, která jak známo pobírá vdovský důchod po dlouholetém člnu KSČ, který před rokem 1968 přednášel na vysoké škole předmět zvaný vědecký komunismus.

1 0
možnosti

Vše je zbytečné. Demokraticky zvoleni poslanci rozhodli - daně se státu platit budou!

Žádný křik ani pláč to nezmění.

Církev bude platit jako každý jiný.

Komu se to nelíbí má smůlu, demokratické rozhodnutí většiny, nezvrátí nějaký článeček na blogu, ani zoufalé výkřiky pár diskutujících.

1 7
možnosti

Takže až vám nějaký zloděj něco ukradne a soud rozhodne, že vám to musí vrátit nebo zaplatit, vy ochotně zaplatíte daň? Vzpamatujte se člověče nebohý.

6 1
možnosti
Foto

R^ Vynikající nápad! Škody, které tu napáchali za více než 40 let vládnutí jsou nevyčíslitelné. Ani údernické 120% zdanění důchodů by to nenahradilo. Váš návrh je naštěstí docela milosrdný. Ale velmi pravděpodobně by zvýšil volební preference KSČ ;-D

7 0
možnosti

Ano, stačí převzít jejich praktiku po uchopení moci. Nejprve uvalili na bohatší lidi milionářskou daň, pak je okradli, ale povinnost splatit daň z ukradeného majetku jim ponechali.

4 0
možnosti

Vše řídí Všemohoucí.

Pouze Bůh řídí kroky nás smrtelníků.

A Bůh rozhodl, jak rozhodl. Je to vůle Boží.

On nejlépe ví, co dělá.

Zpochybňování Boží vůle je hřích.

0 6
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

12 0
možnosti

Hmm, tak zdaňovat bolšána se vám zachtělo, jo?

No co...

Předběhl jste mě...

4 0
možnosti
Foto

Nic proti, ale pak těch o těch 15% budete muset ty důchody zvýšit. Konec konců před r. 1989 byly důchody zdaněny.

0 4
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1555x
48let, zaměstnanec a otec dvou dětí.